Nova teretana na otvorenom već hit među mladima

SC Mladost . teretana na otvorenom

Radnici JKP ”Gradsko zelenilo” privode posao kraju, a novi sadržaj u sportskom centru Mladost već je privukao veliku pažnju, mahom naših mlađih sugrađana. Kompanija Auto Čačak Komerc povodom obeležavanja 15 godina uspešnog postojanja i rada je donirala 10 modernih sprava za vežbanje, koje su postavljene na prostoru naše ustanove. Izuzetan gest poznate kompanije iz našeg grada, od koga će najveću korist imati Čačani svih doba.

”Inicijativa za ovaj projeklat je potekla od menadžmenta Auto Čačak Komerca i naravno je da smo odmah prihvatili njihov izuzetan predlog. Zajednički smo odredili lokaciju i ovih dana se radovi privode kraju. Ostalo je da se uradi parterno uređenje oko vežbališta i postave klupe. Ovo je možda i najbolji primer kako se jedna društveno odgovorna kompanija odnosi prema sredini u kojoj bitiše. Ostaje da apelujem na sve naše sugrađane da teretanu koristimo, ali i čuvamo jer od svih nas zavisi koliko dugo će ona biti u ovako lepom stanju” – poručuje direktor SC Mladost Aco Jakovljević.

SC Mladost . teretana na otvorenom

Svečano otvaranje teretane na otvorenom koju je donirao Auto Čačak Komerc je predviđeno za 28.mart do kada će se završiti svi radovi.

 

Izvor: SC "MLADOST" Čačak