VESTI IZ GLAVNOG ŠTABA "ILEGALACA"

 

ČEKAJUĆI MARČELA 

Ovim plakatom Teatar Estet (Ilegalno pozorište Otpisani) najavljuje pretpremijeru svog novog pozorišnog komada ČEKAJUĆI MARČELA, rađenu po tekstu dvojice italijanskih filmskih scenarista Stefana Ričija i Đanija Fortea, koji su poznati kao scenaristi filmova Luke Rankonija, Lilijane Kavani, Luiđija Skuarcina i drugih italijanskih filmskih režisera.

Za pozorišni komad ČEKAJUĆI MARČELA primili su nagradu ''Vallecorsi''. ČEKAJUĆI MARČELA  govori o zidovima i barijerama koje gradimo u sebi, štiteći se od spoljneg sveta, kao i o zidovima koje spoljni svet gradi oko nas pojedinaca, štiteći se od nas. Kroz pozorišni komad provlači se lik poznatog italijanskog glumca Marčela Mastrojanija, koji je naveden kao glavni krivac za apsurd nastao u ovoj komediji apsurda.

Teatar Estet će pretpremijeru ovog pozorišnog komada odigrati oko 15. juna u Gornjem Milanovcu. Nakon toga će uslediti već ugovorena gostovanja, kao i premijerno izvođenje. Ansambl Teatra Estet vas poziva da zajedno sa njima ''ČEKATE MARČELA''.

Teatar Estet (Ilegalno pozorište Otpisani)

 

 

 

ESTET

TEATAR ESTET

Počela je sa radom škola pozorišne i scenske umetnosti Teatra Estet. Prima sve zainteresovane od 8 do 18 godina starosti.

Školu vodi glumac Baćko Bukumirović.

Upis je svake subote i nedelje od 11 do 15 časova u ulici Gospodara Jovana broj 18 u Čačku ( prostorije škole stranih jezika ''Ras'').

Detaljnije informacije preko telefona 065-519-1873 ili na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.